Skip to main content

Cookie settings

We use cookies to ensure the basic functionalities of the website and to enhance your online experience. You can choose for each category to opt-in/out whenever you want.

Essential

Preferences

Analytics and statistics

Marketing

Estudi sobre els pressupostos participatius a Catalunya: extensió pel territori, ús de les plataformes participatives i avaluació ciutadana.

Avatar: Laia Márquez Muñoz
Laia Márquez Muñoz
Withdrawn

Descripció:

Els pressupostos participatius municipals a Catalunya han augmentat en els darrers anys. Situar al centre a la ciutadania, per la presa de decisions, està sent una prioritat dels governs municipals després d’una crisi de la democràcia representativa present des de finals del segle XX i, especialment, des de l’esclat de la crisi del 2008.

La participació ciutadana ha sabut adaptar-se als nous canvis tecnològics. Les administracions públiques estan utilitzant plataformes digitals, com és el cas de Decidim, amb l’objectiu de millorar la relació ciutadania-administració.

Un dels projectes guanyadors de la convocatòria DEMOC2022, realitzat des del grup de recerca CNSC del IN3 de la UOC, té la finalitat d’avaluar els pressupostos participatius realitzats en els municipis catalans, especialment des del 2016 i amb el Decidim, per tal de identificar en quin moment ens trobem i cap a on anem. T’animes a conèixer aquesta recerca?

Xerrada: S'explicarà el projecte

Idioma del taller: Català

Necessitats logístiques: ordinador i pantalla per fer la presentació

Comment

Confirm

Please log in

The password is too short.

Share