Skip to main content

Cookie settings

We use cookies to ensure the basic functionalities of the website and to enhance your online experience. You can choose for each category to opt-in/out whenever you want.

Essential

Preferences

Analytics and statistics

Marketing

Management of participants - 1st iteration

Actualment disposem d'una funcionalitat al panell d'administració que permet impersonar usuàries. Això és, una persona que no disposa d'un compte registrat a la plataforma, pot participar de manera presencial a través d'alguna oficina municipal o punt d'informació. Allà, mitjançant la presentació del seu document d'identitat, se li habilita una sessió a la plataforma i pot accedir a totes les opcions disponibles de participació.

Aquesta funcionalitat requereix d'algunes millores per facilitar la gestió als tècnics resposables d'aquesta funció.

  • Afegir la possibilitat de poder impersonar qualsevol usuària de Decidim. Per fer-ho el procés serà el mateix però l’administrador haurà d’omplir un camp de text amb el motiu pel qual està impersonant aquell usuari (“La ciutadana ha vingut a l’OAC per tal de votar pel procés X”, per exemple) i l’usuari rebrà un correu electrònic informant-lo de la seva impersonació.
  • Una barra de cerca de la taula d'usuàries impersonades.
  • Establir re-verificacions periòdiques, de manera que torni a demanar les dades de padró (DNI + data de naixement). Això no està directament relacionat amb aquest mòdul però afecta al seu funcionament.
Comment

Confirm

Please log in

The password is too short.

Share