Skip to main content

Cookie settings

We use cookies to ensure the basic functionalities of the website and to enhance your online experience. You can choose for each category to opt-in/out whenever you want.

Essential

Preferences

Analytics and statistics

Marketing

This proposal has been implemented

Mòdul Video-Conferència

Avatar: Víctor Jiménez
Víctor Jiménez
Finished

* La teva sol·licitud de nova funcionalitat està relacionada amb un problema?* Una descripció clara i concisa de quin és el problema. Ej: "Sempre estic frustrat quan [...]"

Rebo una proposta de video-trobada amb microsoft teams, meet de google o zoom per part d'aministració. * Descriu la solució que desitges * Una descripció clara i concisa del que vols que succeeixi.

Mòdul de video-conferència. Idealment en servidor propi. Per exemple una instància de Jitsi o BBB (BigBluButton) a sobre de guifi.net. * Descriu alternatives que hagis considerat * Una descripció clara i concisa de qualsevol solució o característica alternativa que hagi considerat.

Fer un embedded al meu web o la meva jornada de eventbrite.

* Context addicional * Agrega qualsevol altre context o captures de pantalla sobre la sol·licitud de funció aquí.


Diposar d'una eina oberta adaptada a les necessitats de la cultura i la ESS.

* Aquest problema podria afectar les dades privades dels usuaris? * Ex. problemes relacionats amb el procés de registre / inicio de sessió de l'usuari, verificacions, invitacions, dades confidencials com a correu electrònic, adreces IP, etc

Caldria resoldre el tema refgistres.

Comment

Confirm

Please log in

The password is too short.

Share