Skip to main content

Cookie settings

We use cookies to ensure the basic functionalities of the website and to enhance your online experience. You can choose for each category to opt-in/out whenever you want.

Essential

Preferences

Analytics and statistics

Marketing

1a Trobada d'Entitats usuàries de Decidim

February
04
2021
Avatar: Official meeting
Official meeting

Pel projecte Decidim la comunitat és molt important i és un dels elements clau perquè seguim en un procés de millora continua. Per aquest motiu us volem convocar a la 1a Trobada d'Entitats usuàries de Decidim (online). Un espai on volem que les entitats que feu ús de la plataforma compartiu experiències entre vosaltres, ens transmeteu aquelles coses a millorar de Decidim, feu propostes de noves funcionalitats, i al cap i a la fi puguem aprendre col·lectivament.

Properament pujarem més informació sobre com serà la dinàmica d'aquesta primera sessió.

Si us plau demanem que us inscriviu a la trobada per confirmar assistència (ja sabeu que heu de tenir un usuari per poder-vos inscriure).

Volem que aquest espai es reuneixi amb una certa periodicitat, per tal de mantenir un canal de comunicació estable entre les entitats i l'equip de Decidim, per nosaltres és molt important el feedback que ens podeu donar.

Us esperem!

Estructura de la sessió

1. Benvinguda [17:00 - 17:10]

A càrrec d'Arnau Monterde, director d'Innovació Democràtica de l'Ajuntament de Barcelona.

2. Compartim experiències [17:10 - 17:25]

Presentació a càrrec de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya on explicaran la seva experiència organitzant la seva Assemblea General Ordinària amb Decidim.

3. Debat i dinàmica [17:25 - 18:15]

Debatrem sobre les possibilitats que ofereix Decidim a la hora d'organitzar una assemblea o votacions d'aquestes característiques.

4. Avaluació de la sessió [18:15 - 18:25]

Confirm

Please log in

The password is too short.

Share