Skip to main content

Cookie settings

We use cookies to ensure the basic functionalities of the website and to enhance your online experience. You can choose for each category to opt-in/out whenever you want.

Essential

Preferences

Analytics and statistics

Marketing

Associació Decidim - Coordination Comitee Meeting 22/07/2019

July
22
-
Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia
Carrer d'Avinyó, 44, 08002 Barcelona
OpenStreetMap - Carrer d'Avinyó, 44, 08002 Barcelona
Avatar: Official meeting
Official meeting

Meeting Minutes

Assistents 

Sílvia, Guillem, Juanli, Núria, Pablo, Alicia, Bru. 

Convidades: Carol.

Ordre del dia

1. Informacions

  • Decidim FEST
  • Estatuts
  • Public Code

2. Repàs feina grups treball: finançament, sòcies, Metadecidim

3. Altres

4. Propera reunió

Acta

1. Informacions

  • Decidim FEST. Juanli, com a membre del grup de treball del Decidim FEST. S’està treballant en termes de producció i comunicació. Com a associació tenim espai el dia 29 a la tarda. De cara al 29 tarda, es proposa també grup de treball per anar treballant la qüestió del contracte social. El Decidim FEST es promou des de l’equip de Decidim en tant que serà AjB qui aportarà la majoria de recursos. Associació “acompanya” el FEST. S’ha convocat un Call for Notes perquè la gent presenti propostes, activitats, etc. Això es farà durant la FEST mateixa, 30 i 31.
  • Estatuts. Estan ja presentats, segueix corrent termini per rebre contestació. Es preveu que a setembre la rebem. Hi ha un error en la numeració de dos articles, s’intentarà subsanar la setmana que ve.
  • Public Code. Organització amb seu a Amsterdam: es dediquen a la promoció de l’ús del programari lliure administracions públiques a nivell UE. També en fase de creació i amb aliances estratègiques amb diferents ciutats europees. Molt interessades en el nostre projecte; per això i en aquest sentit cal buscar mecanisme d’adhesió/col·laboració, en tant que formalment només ho poden fer admin públiques. Iniciativa a tenir en compte i seguir-la en un futur.

2. Repàs feina grups de treball

  • Finançament. S’han produit converses infomals i sondejos a Ajuntaments per veure feedback. Amb context d’eleccions municipals recents encara no està tot clar. Cal pensar diferents fòrmules, quotes i etc; però de moment clau feedback institucions, ja que problema no és tant amb empreses o amb individuals, sino amb administracions públiques, ja que no poden ser membres però seran les primeres interessades i les que més poden aportar en volum de finançament en comparació a aportacions quotes individuals.
  • Sòcies. Es marca l’objectiu de traduir en llenguatge més humà, democratitzar la informació, per explicar com fer-se sòcia de l’Associació, com participar, etcètera. S’ha pensat en com traduir organigrama (¿LINK?) al meta, explicant doncs també tot el procés per a fer-se sòcia. Les condicions per fer-se sòcia estan recollides als estatuts, art. 30, en tant que redactat una mica genèric, cal aterrar-ho. En relació a quotes sòcies, variarà en funció principalment si es tracta de persones físiques o jurídiques.
  • Metadecidim. S’identifica la necessitat de gent que s’encarregui de manteniment espai Associació al Meta. Juntament amb esquema que ha fet Carol del Meta doncs ja seguint-lo i enriquint l’espai: què s’ha de publicar, què no, on es publica, etc. Juanli, Carol i Bru s’encarreguen

3. Altres

  • Redacció Reglament. En Guillem ha passat un document amb tots els temes que s'han de tractar (en un futur) al Reglament Intern perquè se'n fa esment als Estatuts.

4.- Propera reunió

Dilluns 30 de setembre, a les 12h a Ferrer i Guàrdia.

Confirm

Please log in

The password is too short.

Share