Skip to main content

Cookie settings

We use cookies to ensure the basic functionalities of the website and to enhance your online experience. You can choose for each category to opt-in/out whenever you want.

Essential

Preferences

Analytics and statistics

Marketing

Changes at "Strategies and alliances to curb hate and fear in a polarized world"

Avatar: Ángela
Ángela

Description (Català)

  • -

    La Red Levadura porta diversos mesos enredant per combatre els missatges d'odi que inunden les xarxes socials i evitar que la por ens paralitzi. Compartim sabers, intuïcions i resultats de campanyes de sensibilització, estratègies digitals i investigacions; i ho fem en una comunitat amb nivells molt diversos d'implicació i experiència perquè creiem que aquesta és la manera de provar idees noves i sortir dels nostres cercles i inèrcies activistes o professionals. En DecidimFest comentarem algunes idees sobre quin tipus de comunicació necessitem per aquests moments de polarització i desesperança, i esperem seguir teixint aliances per fer-la juntes.

    Modera Elisenda Ortega

  • +

    La Red Levadura porta diversos mesos enxarxada per combatre els missatges d'odi que inunden les xarxes socials i evitar que la por ens paralitzi. Compartim sabers, intuïcions i resultats de campanyes de sensibilització, estratègies digitals i investigacions; i ho fem en una comunitat amb nivells molt diversos d'implicació i experiència perquè creiem que aquesta és la manera de provar idees noves i sortir dels nostres cercles i inèrcies activistes o professionals. En DecidimFest comentarem algunes idees sobre quin tipus de comunicació necessitem per aquests moments de polarització i desesperança, i esperem seguir teixint aliances per fer-la juntes.

    Modera Elisenda Ortega

Confirm

Please log in

The password is too short.

Share