Skip to main content

Cookie settings

We use cookies to ensure the basic functionalities of the website and to enhance your online experience. You can choose for each category to opt-in/out whenever you want.

Essential

Preferences

Analytics and statistics

Marketing

Changes at "Participation by Design"

Avatar: Pablo Aragón
Pablo Aragón

Description (Català)

  • -

    (Aquesta sessió se celebra en anglès)

    En aquest panell, Amy X. Zhang i J. Nathan Matias donaran primer una breu xerrada per compartir els resultats de la seva investigació sobre el disseny de plataformes online per promoure la participació segura, la deliberació, la salut de la comunitat i evitar el assetjament, el mal comportament, el troleig, etc. Després, les dos panelistes discutiran reptes rellevants en el disseny de la participació en Decidim suggerits per Pablo Aragó (moderador) i els membres de la comunitat de Metadecidim.

    Publica els teus reptes i preguntes als panelistes en la secció de comentaris 🙂

  • +

    (Aquesta sessió se celebra en anglès)

    En aquest panell, Amy X. Zhang i J. Nathan Matias donaran primer una breu xerrada per compartir els resultats de la seva investigació sobre el disseny de plataformes online per promoure la participació segura, la deliberació, la salut de la comunitat i evitar el assetjament, el mal comportament, el troleig, etc. Després, les dos panelistes discutiran reptes rellevants en el disseny de la participació en Decidim suggerits per Pablo Aragón (moderador) i els membres de la comunitat de Metadecidim.

    Publica els teus reptes i preguntes als panelistes en la secció de comentaris 🙂

Confirm

Please log in

The password is too short.

Share