Skip to main content

Cookie settings

We use cookies to ensure the basic functionalities of the website and to enhance your online experience. You can choose for each category to opt-in/out whenever you want.

Essential

Preferences

Analytics and statistics

Marketing

HACKATHON: Web Programming

November
25
-
Convent dels Àngels
Plaça dels Àngels, 7, 08001 El Raval Barcelona, Spain
OpenStreetMap - Plaça dels Àngels, 7, 08001 El Raval Barcelona, Spain

Introducció: La posada en marxa de la nova versió del decidim està pensada per facilitar un desenvolupament modular i escalable que faciliti la col·laboració en el procés de desenvolupament de tal manera que es puguin integrar noves funcionalitats o mòduls al decidim sense alterar el core de la pròpia plataforma. Les possibilitats de creixement d'una plataforma com el decidim són enormes tant per a ser instal·lada per altres municipis o altres organitzacions, com per a la incorporació de noves funcionalitats.

Reptes: Al desenvolupament de la nova versió modular i escalable de la plataforma s'afegeix el de resoldre bugs detectats en el codi actual. Aquest grup de treball revisaria els tiquets en les dues versions, i en cas de saber programar Ruby on Rails podria deixar preparat els Pull Requests amb la resolució de les incidències; en cas de no saber el llenguatge però saber alguna cosa de programació, es poden revisar els tiquets de la nova versió els que estiguin en estat de planificació per realitzar la definició de funcionalitats, models de dades, etc.

Enllaç al repositori actual: https://github.com/ajuntamentdebarcelona/decidim.barcelona/issues

Enllaç al repositori nou: https://github.com/ajuntamentdebarcelona/decidim/issues

Exemples: Substituir la dependència de GoogleStreetMaps per OpenStreetMap, marcar checkbox per defecte en registre, revisar traduccions i modificar textos, corregir errors (errors en la programació).

Confirm

Please log in

The password is too short.

Share