Skip to main content

Cookie settings

We use cookies to ensure the basic functionalities of the website and to enhance your online experience. You can choose for each category to opt-in/out whenever you want.

Essential

Preferences

Analytics and statistics

Marketing

HACKATHON: Web design

November
25
-
Convent dels Àngels
Plaça dels Àngels, 7, 08001 El Raval Barcelona, Spain
OpenStreetMap - Plaça dels Àngels, 7, 08001 El Raval Barcelona, Spain

Introducció: En una plataforma de participació tan complexa com el Decidim, és important que l'usuari pugui accedir a les accions que vulgui realitzar dins de la mateixa de la forma més ràpida i intuïtiva que pugui: accedir a les cites presencials, realitzar, donar suport o comentar propostes, dinàmiques de diferents tipus de propostes (limitació per vots o per pressupost) participar en debats, etc.

Pots trobar el repositori amb el disseny actual a https://github.com/AjuntamentdeBarcelona/decidim-design i veure el disseny actual a https://decidim-design.herokuapp.com/

Reptes: Com ampliar les possibilitats de personalització i maquetació de la plataforma per a diferents usos (ajuntaments, associacions)? Com millorar el disseny de la plataforma? Com podem anticipar el disseny de futures funcionalitats? ¿Es pot dissenyar a partir del full d'estil noves pàgines que ja estan previstes per al desenvolupament?

Exemples: Disseny d'un logotip genèric per al programari Decidim, disseny dels espais de participació. Documentar guia d'estil en línia de cada component per contribucions externes.

Confirm

Please log in

The password is too short.

Share