Skip to main content

Cookie settings

We use cookies to ensure the basic functionalities of the website and to enhance your online experience. You can choose for each category to opt-in/out whenever you want.

Essential

Preferences

Analytics and statistics

Marketing

HACKATHON: Datathon

November
25
-
Convent dels Àngels
Plaça dels Àngels, 7, 08001 El Raval Barcelona, Spain
OpenStreetMap - Plaça dels Àngels, 7, 08001 El Raval Barcelona, Spain

Introducció: L'anàlisi i la visualització de dades són dues tècniques que, lligades entre si, resulten fonamentals per entendre i explicar com funcionen els processos de participació ciutadana al Decidim.Barcelona.

Reptes: Comparar l'índex d'activitat al Decidim per districte amb els resultats de l'estudi de la escletxa digital a Barcelona. Avaluar les propostes acceptades i rebutjades del PAM per auditar el procés i poder entendre quins motius fan que una proposta acabi sent rebutjada. Analitzar les discussions de les propostes per avaluar la capacitat deliberativa de la plataforma. Altres que sorgeixin dels participants.

Exemples: Es formen tres grups per abordar aquestes 3 tasques amb les dades disponibles a https://github.com/elaragon/metadecidim. Apareix un grup de ciutadanes plantejant altres reptes, capturen / analitzen / visualitzen les dades, i responen a aquests reptes.

Confirm

Please log in

The password is too short.

Share