Skip to main content

Cookie settings

We use cookies to ensure the basic functionalities of the website and to enhance your online experience. You can choose for each category to opt-in/out whenever you want.

Essential

Preferences

Analytics and statistics

Marketing

2a Sessió SOM Metadecidim

May
03
-
Centre Cívic El Sortidor
Pl Sortidor, 12, Barcelona
Metro: Poble Sec (L3)
OpenStreetMap - Pl Sortidor, 12, Barcelona
Avatar: Official meeting
Official meeting

Escollim i validem millores col.lectivament

  • Validarem la proposta de desenvolupament de diversos components i funcionalitats de Decidim, com Inciatives ciutadanes i òrgans de participació.
  • Pensarem estratègies comunes per al present i el futur de Decidim, per debatre col·lectivament quina és la situació del projecte i els passos a seguir en el seu desenvolupament i extensió.
  • Consolidarem els grups de treball engegats a la darrera sessió, entorn dels eixos temàtics.

Eixos temàtics:

  • Experiència: UX (User Experience) àgil, per a conèixer i compartir l'experiència que les usuàries tenim del Decidim i contribuir a diagnosticar canvis necessaris.
  • Lab: Per aprofundir en els debats oberts en la jornada mensual del LAB, així com altres reptes de recerca connectats amb el desenvolupament de Decidim i la democràcia en xarxa.
  • Relat: Discursos de reflexió, imaginació i seducció tecnopolítica, per la construcció de discursos comuns i creatius al voltant de la participació, el Decidim i la democràcia.
  • Tecnologies: Experimentació i reflexió sobre tecnologies útils per a Decidim, arquitectura de la plataforma, comunitat de desenvolupament i gitflow, instal·lació del Decidim, documentació tècnica, etc.


Confirm

Please log in

The password is too short.

Share