Skip to main content

Cookie settings

We use cookies to ensure the basic functionalities of the website and to enhance your online experience. You can choose for each category to opt-in/out whenever you want.

Essential

Preferences

Analytics and statistics

Marketing

6a Sessió SOM Metadecidim

October
05
-
Hangar
Passatge del Marquès de Santa Isabel, 40, 08018 Barcelona
Hangar
OpenStreetMap -  Passatge del Marquès de Santa Isabel, 40, 08018 Barcelona
Avatar: Official meeting
Official meeting

La JAM ja s’acosta i la propera SOM serà l’última trobada de la comunitat abans de l’esdeveniment de l’any.  

En aquesta sessió continuarem amb la dinàmica de les últimes SOM: tindrem un espai de treball comú i un altre de treball per eixos. Si veniu per primera vegada, podreu afegir-vos a un dels eixos. A l’espai de cada Eix trobareu informació sobre la seva activitat.

Què farem?

Durant les últimes sessions hem treballat plegades en el disseny de continguts que cada Eix oferirà a la JAM. Tenim un programa molt interessant fruit de la col·laboració de moltes persones. Podem aprofitar la sessió per aquells temes que quedin pendents:

Què ens queda pendent de cara a la JAM?

Quines necessitats tenim de coordinació intra e inter-eixos?

Quins temes volem tractar aquell dia?

Ja podeu entrar al vostre Eix on trobareu oberta la convocatoria i fer les vostres aportacions (a l’apartat de comentaris) per construir entre totes l’ordre del dia.

Eix Relat

Eix PX

Eix Gov

Eix Tech

Eix Lab

PARTICIPA!


Volem animar-vos a que feu servir la plataforma, aquesta és la millor manera de testejar-la i millorar-la entre totes.

T’esperem! Inscripcions obertes Places limitades

Recorda portar el teu ordinador portàtil.

Començarem a les 18h puntuals.

C/ Emilia Coranty, 16, 08018 Barcelona


SOM-hi!!


ACTA DE LA TROBADA

El passat dijous 5 d'octubre va tenir lloc la segona trobada SOM Metadecidim d'aquest curs.

Van participar 20 persones i van dinamitzar la sessió 5 facilitadores del Camino del Élder.

https://i.imgur.com/dDrdpJc.jpg


Objectius plantejats

El focus van ser les segones Jornades Anuals Metadecidim (JAM). Concretament, vam obrir un espai de socialització del programes que cada Eix està preparant per les JAM amb la intenció d'arribar a tenir un visió global del contingut. D'altra banda vam treballar en el disseny de metodologies participatives per a alguns dels tallers que oferirem a cada espai.

Per últim, però no menys important, vam donar la benvinguda a noves persones interessades en formar part de la comunitat.

Continguts

L'agenda de la sessió contemplava una part inicial de benvinguda i integració de nous membres a la Comunitat. A continuació, un espai de socialització inter-eixos on compartir i aprofundir en els programes i un bloc de treball per Eixos. Per finalitzar, va haver un breu espai de retorn de la feina feta amb to més lleuger i lúdic.

En la web de les JAM podeu consultar els detalls del programa

BENVINGUDA A NOVES I NOUS MEMBRES

En obrir la sessió vam dedicar uns minuts a presentar-nos fent petits grups. A continuació, aquelles persones que venien per primer cop a una SOM van ajuntar-se amb l'Alicia de facilitació que els hi va explicar breument els Eixos existents i les seves funcions perquè poguessin triar-ne un i afegir-se.

ESPAI COORDINACIÓ INTER-EIXOS

Durant 15 minuts i de manera lliure, vam poder apropar-nos i intercanviar informació sobre cadascún dels programes de cada Eix que estaven penjats en panells. Estava també el programa del nou Eix de Processos, Eix que es constituirà a les JAM.

TREBALL PER EIXOS

En aquest moment el grup es va dividir per Eixos de treball, cadascun acompanyat per una facilitadora. Cada Eix va decidir llavors quines eren les seves necessitats i va prioritzar la feina. Es van obrir pads on tots els participants podien prendre notes de la sessió de manera simultània i col·laborativa.

A la pàgina de cada Eix trobareu les notes que cada Eix va prendre durant la seva sessió de treball. Podeu accedir a través d'aquests enllaços:

EIX GOV

EIX PX

EIX COM

EIX LAB

EIX TECH

Retorn i cloenda

Cadascún dels Eixos va representar de manera creativa com havia estat el procés del grup durant la sessió, conformant una “màquina humana”.

En darrer lloc i per tancar la sessió es va fer una roda perquè cadascú digués en una paraula què s'emportava d'aquesta SOM.

A la següent imatge s'aprecien algunes d'aquestes paraules:

https://i.imgur.com/K51SVQL.png


Confirm

Please log in

The password is too short.

Share