Skip to main content

Cookie settings

We use cookies to ensure the basic functionalities of the website and to enhance your online experience. You can choose for each category to opt-in/out whenever you want.

Essential

Preferences

Analytics and statistics

Marketing

Changes at "LAB Metadecidim - Session 15. decidim.feminism: Decidim from a feminist perspective"

Avatar: Carol Romero
Carol Romero

Description (Català)

  • +

    En aquesta nova edició del LAB Metadecidim, volem mirar de prop diferents aspectes del projecte Decidim des d'una perspectiva feminista per poder revisar, analitzar i corregir / millorar el projecte Decidim. En aquest sentit, es planteja obrir un debat entorn a diferents aspectes del projecte atenent les seves capes, la tecnològica, la política i la tecnopolítica. La sessió s'estructura de la següent manera: una primera part amb quatre presentacions d'experiències i reflexions que es mouen al voltant del fenimisme, els estudis de gènere, la tecnologia i la filosofia, amb la finalitat que es posin en diàleg amb el projecte decidim i ens ajudin a orientar la segona part del LAB, en la qual es plantejaran un seguit de reptes ia partir de grups de treball per desenvolupar i pensar la seva possible integració en Decidim.

    Objectius


    Programa

    10:30h Presentació del LAB Metadecidim


    10:40h Presentacions


    * Fila zero amb presentacions a càrrec de: Thais Ruiz de Alda (Digital Fems), Katty Solórzano Cedeño, Jesssica Sena (Geochicas), Laura Álvarez (Departament de Transversalitat, Ajuntament de Barcelona)

    12:15h - 13:45h Taller LAB Metadecidim


    Enllaços útils


     

     

Confirm

Please log in

The password is too short.

Share